referinȚe

" VALENTIN ȘTEFAN? UN CARACTER IMPECABIL ȘI UN FOARTE BUN ANTRENOR! "

“ VALENTIN STEFAN? SUNT MULTE DE SPUS. A SERVIT CA ANTRENOR LA ACADEMIA OMONOIA NICOSIA CU MAREA SUCCES, AVÂND SUB RESPOSABILITATEA LUI ECHIPA U17(CAMPION) ȘI ULTERIOR U21. UN CARACTER IMPECABIL ȘI FOARTE DEVOTAT MUNCII, A REUSIT SĂ-I FACĂ PE TOȚI COPIII SĂ-L IUBEASCĂ, ȘI LA SFARȘIT SĂRBATORIND CÂȘTIGAREA CAMPIONATULUI. UN FOARTE BUN ANTRENOR, CUNOSCÂND TOATE SECRETELE FOTBALULUI TRASMIȚÂNDU-LE ȘI TINERILOR NOȘTRI FOTBALIȘTI, CARE ULTERIOR AU JUCAT LA ECHIPELE NAȚIONALE ȘI DE CLUB DIN CIPRU.”

Xenios Theodolou
XENIOS THEODOLOU, ACADEMIA OMONOIA NICOSIA
george pantelas
GEORGE PANTELAS , Academia Olympiacos Nicosia

" CRED MULT ÎN OMUL VALI ȘTEFAN ȘI ÎN MUNCA PE CARE O DEPUNE! "

” Dragul meu prieten Valentin, iți doresc sincer din adâncul inimii mele, mult succes în proiectul demarat, și sunt absolut sigur că vei avea numai rezultate bune ! Cunoscând colaborarea excelentă pe care am avut-o când ai fost antrenor la academia noastră, ducând-o pe culmile performanței, câștigând în două rânduri titlu de campion,  ca om, și ca adversar in meciurile de oldboys, tu jucând la Omonoia, pentru modul disciplinat de a fi și cu dragostea ta enormă față de fotbal, iți doresc să ai numai rezultate marețe ! Cred mult in Omul Vali Ștefan și în munca pe care o depune ! Sunt foarte norocoși copiii care vor lucra sub bagheta ta! ”

" MI-A PLACUT ÎN PRIMUL RÂND OMUL ȘI APOI FOTBALISTUL CARE A DEVENIT CĂPITANUL VALI ȘTEFAN! "

“ ȘCOALA DE FOTBAL VALI STEFAN! CE FRUMOS! DE CE MI-AȘ DA COPILUL LA ȘCOALA LUI VALI? PENTRU CĂ MI-A PLĂCUT ÎN PRIMUL RÂND OMUL, APOI FOTBALISTUL CARE A DEVENIT CĂPITANUL VALI STEFAN! PENTRU TOATE ACESTE LUCRURI, ÎI DORESC MULT SUCCES ȘI VIAȚĂ LUNGA! TRAIASCĂ ȘCOALA DE FOTBAL VALI ȘTEFAN! ”

AUREL ȚICLEANU, ȘCOALA FEDERALĂ DE ANTRENORI
MARIAN MOLDOVAN, REFERENT ZONAL, COORDONATOR REG. 1 MOLDOVA.

'' SUNT CONVINS CĂ REZULTATELE REALIZATE CA FOTBALIST ȘI ANTRENOR LE VA TRANSMITE TINEREI GENERAȚII ''

” REZULTATELE EXCELENTE PE CARE LE-AI REALIZAT CA FOTBALIST ÎN ȚARĂ ȘI APOI CA ANTRENOR ÎN CIPRU, SUNT SIGUR CA LE VEI TRANSMITE CU SUCCES CA ANTRENOR ȘI TINEREI GENERAȚII A VIITORILOR FOTBALIȘTI GĂLĂȚENI! MULT SUCCES ÎN NOBILA ȘI FRUMOASA MESERIE DE ANTRENOR PE CARE AI DECIS SĂ O CONTINUI IN ROMANIA! ”

'' SUCCES! ÎNTOTDEAUNA VEI AVEA SPRIJINUL MEU NECONDIȚIONAT! ''

“ Felicitări Vali Ștefan, și în același timp mă bucur pentru decizia luată de a înființa o școală de fotbal. Sper din tot sufletul să ai puterea și răbdarea necesară, de a face lucrurile așa cum iți place ție, PROFESIONIST! De asemenea sper să ai parte de sprijinul necesar din partea autorităților locale pentru a reînvia fotbalul juvenil gălățean care a dat fotbalului românesc atâtea valori (i. ionică, i. nicu, i. morohai, r. chihaia, m. majaru, n. vlad, d. lupu, c. vaișcovici, s. balaban, t. stoica, v. ștefan, v. tănase, i. gigi, c. tofan, c. maleș, etc.). am ținut să menționez aceste nume pentru că tinerii din ziua de azi să știe că galațiul a produs jucători de mare valoare, sperând în același timp că acest lucru se poate face și în prezent! iți doresc mult succes și întotdeauna vei avea sprijinul meu necondiționat! ”

COSTEL ORAC, ACADEMIA CONCORDIA CHIAJNA

” VALI ȘTEFAN, UN JUCĂTOR EMBLEMATIC ÎN LUMEA FOTBALULUI! ”

” Considerație pentru Vali Ștefan jucător emblematic în lumea fotbalului gălățean și internațional. Sunt convins că prin școala de fotbal inițiată vor apare fotbaliști de mare calitate. Succes, Vali! ”

CONSTANTIN PLOEȘTEANU, DECAN FEFS GALAȚI

Contact

Facebook